Over de verhalen

Kerst is voor iedereen en deze verhalen ook. Sommige zijn wellicht meer gericht op kinderen, andere op volwassenen, maar de kern is dat in elk verhaal iets van verwarming, ontroering of humor terug te vinden is.

Of je nou jong bent of minder jong, (een beetje) gelovig of helemaal niet, en waar je ook vandaan komt: deze verhalen zijn voor jou geschreven.

Elke verhaal download je gratis en wordt in pdf-formaat geleverd. Ze zijn zo opgemaakt dat als je ze afdrukt dat op een nette manier gebeurt waarbij je zelfs de verhalen zou kunnen bundelen in een mapje dat altijd voor het grijpen ligt. Geregeld worden nieuwe verhalen toegevoegd.

Alle verhalen worden gratis aangeboden, omdat Verhalen voor Kerst graag wil dat iedereen van de magie van Kerst kan genieten. O, en je hoeft nooit een e-mailadres achter te laten. Je krijgt nooit mail van ons. Je hoeft ook geen berichten achter te laten. Het enige is dat je geniet van de verhalen en dat je anderen attendeert op deze website als je de verhalen waardeert.

Mocht je desondanks iets tegenkomen in de verhalen waarvan je vindt dat de redactie op de hoogte moet zijn (dat kan al een spelfout zijn, maar ook complimenten horen we graag), stuur dan een mail naar: redactie@verhalenvoorkerst.nl.